Despre Noi

Este mai mult decât o simplă sala de sport, este un cadru ideal în care va puteți transformă visurile în realitate atunci când vine vorba de obținerea siluetei perfecte sau a unui corp frumos sculptat, cu masă musculară exact cât și unde trebuie.

Aici veți găși nu doar niște aparate de fitness, ci pe cele mai performanțe și de ultima generație, alese în cunoștință de cauza de către specialiști în domeniu, care au cântărit îndelung fiecare decizie.

Antrenorii calificați, specializați în domeniu, va vor fi alături pe întreg parcursul, asigurându-se că obiectivele setate inițial, sunt atinse în cel mai scurt timp, prin alegerea exercițiilor adecvate fiecăruia dintre voi, și a unei diete alimentare corespunzătoare.
Investiția majoră se reflectă în fiecare detaliu al spațiului nostru, iar acest lucru este cu ușurință observat și apreciat de către toți clienții noștri.

Atmosfera motivantă este la ea acasă! Aici veți avea parte de servicii ireproșabile oferite de cea mai bună echipa astfel că va fi o reală plăcere să faceți sport, de fiecare dată!

AM ALES SĂ FIM CEI MAI BUNI!

Curățenia impecabilă, dotările, produsele de îngrijire și consumabilele pe care le punem la dispoziția voastră, aparatele de fitness, antrenorii capabili și profesioniști care va vor ajută să va îndepliniți obiectivele – toate acestea sunt aspecte pe care punem accentul, fiind esențiale pentru crearea unui cadru exclusivist.

Alături de noi veți reușiți să construiți un stil de viață sănătos, petrecând, în același timp, momente plăcute într-un spațiu impecabil din toate punctele de vedere.

Facilitati

Area gym

Previous
Next

FAQ

La AreaGym ai mai multe optiuni, precum Fitness, Cardio sau Sala de Forta.

Da, avem! La noi gasesti 2 vestiare separate (unul de Barbati si unul de Femei), fiecare vestiar avand cate 2 dusuri, iar vestiarele sunt echipate cu lockere electronice.

Da! La AreaGym vei gasi o parcare privata si un numar de 30 de locuri de parcare.

Da, avem Wi-Fi gratuit