Servicii

FITNESS
FITNESS

Am investit în aparate performanțe, de ultima generație, astfel încât experiență trăită de către clienții noștri să fie întotdeauna la superlativ, indiferent de timpul pe care aceștia aleg să îl petreacă aici.

De asemenea, antrenorii care fac parte din echipa AreaGym sunt cei mai buni, nu doar în materie de cunoștințe în domeniu, ci și în ceea ce privește aptitudinile de “predare” și interacțiune cu ceilalți.

CARDIO
CARDIO

Printre tipurile de aparate pe care le vei găsi la AreaGym, se regăsesc și cele pentru efectuarea exercițiilor cardio: benzi de alergare, biciclete etc., acestea având un efect uimitor în procesul de slăbire, dar și în cel de tonifiere musculară.

Exercițiile cardio realizate cu ajutorul aparatelor special concepute, vor contribui la sănătatea inimii, la un metabolism accelerat și la o stare de bine permanentă.

SALĂ DE FORȚĂ
GYM

Este destinată în special bărbaților, dar nu numai, având în vedere că cei mai mulți doresc să își contureze corpul, acumulând masă musculară.

În sala noastră, vei găsi acest spațiu prevăzut cu toate echipamentele necesare pentru a lucra eficient fiecare grupa de mușchi, vei reuși să îți duci la îndeplinire obiectivele. Bineînțeles, vei putea conta permanent pe ajutorul amtrenorilor noștri, profesioniști.

Antrenează-te alături de traineri profesioniști!

Echipa AreaGym este cea mai bună, este cea care te va ajuta să obții rezultatele dorite, într-o perioada scurtă de timp, iar acest lucru poate fi confirmat în orice moment, de către toți clienții noștri. Și tu te poți convinge la fel de ușor: trebuie doar să alegi suportul nostru, pe care îl asigurăm într-un spațiu de antrenament de top, dotat cu aparate performanțe, de ultima generație.

Antrenorii AreaGym dețin toate cunoștințele necesare și experiență dobândită în mulți ani petrecuți în sală, oferind suport profesional fiecărei persoane, în funcție de dorințele și așteptările sale.

SERGIU POP
Personal Trainer și Tehnician Nutriționist

Fost sportiv de perfomanță (rugby), cu multă perseverență, lucru care se vede în evoluția și transformările clienților săi cu 99% succes.

Tehnician nutriționist și antrenor personal, Sergiu este în sala de fitness 7/7, 12 ore pe zi și vă așteaptă să vă antrenați împreună!

ANTRENAMENTE & NUTRIȚIE

Pentru a obține rezultatele dorite mă voi ocupă atât de antrenamentele personalizate din sala cât și să ai o alimentație corectă!

ESTE TIMPUL SA FACI O SCHIMBARE

Ca fost sportiv de performanță sunt pregătit să te ajut să reușești să faci  schimbarea către o viață sănătoasă și activă care îți va aduce doar beneficii!

CAMI
Personal Trainer și Tehnician Nutriționist

Mă numesc Cami, și datorită sportului și unui stil de viață sănătos, să declar cu mândrie că am 36ani!


Fac sport de când eram mică. Am început cu gimnastică, apoi handbal și atletism de performanță. Am făcut facultatea de sport la Cluj, iar din 2010 am început să lucrez în Madrid ca instructor și antrenor de fitness, unde am continuat să mă formeze în domeniu.


Vă aștept cu brațele deschide la AREAGYM!

CALIN
Personal Trainer și Tehnician Nutriționist

Călin este un adevărat mentor, gata să vă sprijine în atingerea obiectivelor voastre de a avea un corp sănătos și bine definit.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți condiția fizică generală, să scăpați de kilogramele în plus sau să câștigați masă musculară, el va crea pentru voi un program personalizat și eficient.

Cele mai delicioase batoane proteice

La noi gășiți cele mai gustoase batoane proteice si cele mai sănătoase!

Așa cum v-am obișnuit toate serviciile sunt de cea mai înalta calitate, iar produsele pe care le comercializam se ridică la aceleași standarde!
Ia o pauză și bucură-te de o gustare delicioasă care să te energizeze!

Te-ai convis ?

PĂRERILE CELOR CE NE-AU ALES